Levering

Leveringstid for din ordre er 2-8 hverdage. Vi afsender ordre med følgende leveringsvirksomhed og type: GLS, DHL og DAO.

Reklamationsret
Der er 30 dages fortrydelsesret, regnet fra den dato du modtager varen. Site of Wonder ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Ved returnering kontaktes virksomheden:
Site of Wonder ApS
Farsbøllevej 12
5471 Søndersø
TLF: +45 71 99 96 69

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Refusion
Ved aftale om refusion skal kontooplysninger sendes til info@siteofwonder.com

Fortrydelsesret
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. De 30 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 30 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@siteofwonder.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til os at vurdere varens stand.