Site of wonder
Den Originale

Har du hudproblemer såsom akne, irriterende eller tør hud? Eller har du muskel- eller gigtsmerter? Site Of Wonder tilbyder forskellige produkter, som aktivt og effektivt hjælper på disse problemer. 

Effektiv hudplejning

Vi har arbejdet med at fremstille de bedste produkter til hudplejning og smertelindring. Vores produkter er produceret i Danmark og der bruges kun råstoffer fra naturen. 

White Wonder er specielt udviklet til at behandle akne, irriterende og tør hud, psoriasis problemer meget mere. Cremen hjælper dig med at holde din hud ren, sund og funktionsdygtig. Vi har haft mange tilbagevendende tilfredse kunder.

Der er ingen konserveringsmiddel eller parabener i vores produkter. Vi bruger kun råstoffer fra naturen, hvor vi kombinere dem på en særlig måde, for at få det bedste resultat fra naturen.

John Damsgaard    / CEO

Fuld Tilfredshed eller pengene retur

Vores produkter lever op til høje standarder og vi ønsker alle vores kunder en god fornøjelse med at bruge vores produkter. Hvis vi oplever utilfredshed blandt vores kunder, tilbagebetaler vi gerne pengene.

0 K
Solgte produkter
0 K
Kunder
0
Sælger
0
Lande

Hvad gør vi?

1. Unikke Produkter

Vi har igennem flere år arbejdet med at fremstille specielle produkter, som kan bevare huden sund og rask samt produkter til smertelindring. Gennem årene har vi fået gode feedback på vores produkter.

2. Dansk Produceret

Alle vores produkter er produceret i Danmark på vores eget produktionsanlæg. De er produceret under høje standarder og hyggeinske forhold. Vi sikrer kvaliteten af produkter.

3. 100% Naturligt

Vores produkter er indeholder udelukkende naturlige råstoffer heriblandt planter og bivoks. Der er ingen parabener eller konverseringsmiddel. Derfor er der ingen bivirkninger ved brug af vores produkter.

Smartic